Det finnes en forening for de med trafikkskade og andre former for personskade. Denne het tidligere Landsforeningen for Trafikkskadde (LTN), men har forandret navn til Personskadeforbundet for å vise at det er en forening for alle med personskade, og ikke bare for dem som har trafikkskade.

Organisasjonen ble stiftet i 1984, og har opparbeidet seg lokal- og fylkeslag  over hele landet. Foreningen jobber blant annet rettspolitisk med temaer som er viktige for de skadelidte. Dette gjelder både for erstatningsrett og helserett. Forbundets høyeste myndighet er landsmøtet, som avholdes hvert annet år. Den daglige driften ivaretas av sekretariatet, som har kontorer i Oslo.

Foreningen er også nyttig for advokater som jobber med trafikkskade og erstatningsrett, og besørger et forum for disse til å utveksle erfaringer og synspunkter vedrørende erstatningsrett og personskadejus. Advokatene kan på den måten sikre seg at de har oppdatrt kunnskap og kan yte det beste for sine klienter. Jeg er selv med i den gruppen av erstatningsadvokater som utveksler erfaringer, og vil sterkt anbefale at du finner deg en advokat som har tilgang på denne erfaringsutvekslingen til å jobbe for din erstatningssak.